Honung i all ära...

 
För några veckor sedan gjorde jag en riktig höstgryta. Köpte fin högrev från byn, gott rött vin, en himla massa kantareller och öländskt, rökt sidfläsk i... Det var bara det att jag tyckte att grytan var lite, pyttelite för syrlig.. i vanliga fall hade jag tillsatt lite socker, men honung kanske funkar, tänkte jag. Jag är ett stort fan av eko, närproducerat och även rättvisemärkt från olika delar av världen... Och eftersom hela grytan kändes så "helylle" så tog jag honungen som kommer i från nån regnskog i Guatemala. Den är ju sådär fantastiskt rättvis... Grejen är bara den, att denna honung smakar som en hel blomsteraffär...  Och trots att jag hällde i Conjak, Madeira, timjan, vitlök... ja... så var grytan förstörd :(  min sambo åt och tyckte det vad sååå gott, medan jag tjurigt tog några köttbitar och lovade mig själv att aldrig mer bara gå på "rättvisekänslan"...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0